Kies je hotel in Indonesië

De meeste hotels zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Topbestemmingen in Indonesië

Filter op

Populaire filters
Populaire filters
Gastenscore
Gastenscore
Sterrenclassificatie
Betalingsmethode
Betalingsmethode
Accommodatietype
Accommodatietype
Steden
Steden
Maaltijden beschikbaar
Maaltijden beschikbaar
Voorzieningen
Voorzieningen
Toegankelijkheid
Toegankelijkheid
Reiservaring
Reiservaring

Populaire hotels in Indonesië

Vind een hotel in Indonesië

In Zuidoost-Azië bevindt zich Indonesië, een eilandengroep met parelwitte stranden, smaragdgroene wateren en een rijk gevarieerde flora en fauna. Er zijn tal van rimboes die nog steeds door de oorspronkelijke bewoners bevolkt worden. Dit heeft geleid tot de aanwezigheid van ontelbare tempels en moskeeën.

Hoe kies je je hotel in dit land?

Het hotelaanbod in Indonesië garandeert iedereen de ideale verblijfplek. Afhankelijk van het budget en de bestemming kun je terecht bij de grote hotelketens, maar ook de kleinere hotels zijn goed vertegenwoordigd. In de hoofdstad Jakarta en op het eiland Bali is de keuze hierin het grootst.

Na een bestemming uitgekozen te hebben, verfijn je de zoekresultaten door te filteren op criteria die voor jou bepalend zijn voor de ideale accommodatie.

De belangrijkste bestemmingen in Indonesië zijn Jakarta en Bali. Hier is het aanbod hotels ook het grootst. De hotels in Bali liggen voornamelijk aan de kustgebieden en variëren van budgethotels tot luxeuze strandresorts. De meeste hotels in Jakarta liggen in het centrum en het zijn voornamelijk driesterrenhotels. De luxere hotels bieden vele extra's: een uitzicht op de stad en extra voorzieningen als zwembaden.

Wat is er te doen in Indonesië?

Indonesië kent een tropisch klimaat met een droog seizoen (juni t/m september) en een nat seizoen (december t/m maart). Temperaturen variëren van 23 tot 28 graden. Het land staat bekend om zijn vulkanen, vele rijstvelden en tropische regenwouden.

De vele adembenemende stranden maken Indonesië een ideale bestemming voor een strandvakantie. Voor liefhebbers van avontuur en sport is er meer dan genoeg te beleven op de vele eilanden. Voor de stadsmensen is Jakarta 'the place to be'.

In Jakarta zijn er veel musea te bezichtigen, het Nationale Museum als voornaamste. In Bali is de iconische Tanah Lot-tempel te bewonderen.

De paradijselijke stranden, de rijke flora en fauna en de culturele mengelmoes maken Indonesië tot de perfecte vakantiebestemming.

Informatie over hotels in Indonesië

Aantal beoordelingen
15.066
Accommodatie
38.806
Laagste prijs
€ 68
Hoogste prijs
€ 579

Recente hotelbeoordelingen
Door Expedia geverifieerde beoordelingen